Skip to main content

Diode laserontharing – meest veilige en effectieve methode

Overmatige en ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn, vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn zoals het gezicht, de armen en de benen. Diode laserontharing is dé oplossing voor je probleem. Het werkt snel, maar ook vooral effectief.

“Wij verkiezen Diode laserontharing boven IPL ontharing omdat dit volledig pijnloos is én geschikt is voor alle huidtypen.”

Swiss Allure

Dé oplossing voor laser ontharen

Swiss Allure maakt gebruik van deze speciale manier van behandelen. Andere klinieken gebruiken vaak IPL laser ontharing in plaats van Diode Ice Laser ontharing omdat IPL apparaten goedkoper zijn in de aanschaf en er geen speciale training en huidtherapie opleiding voor nodig is.

Speciaal ontwikkeld voor ontharen

De diodelaser is de eerste laser die goedgekeurd is door de kritische Amerikaanse keuringsdienst (FDA). Het lasersysteem is speciaal ontwikkeld voor puur en alleen ontharen.

De grootste verschillen

Ten opzichte van IPL

Veel andere huidklinieken maken gebruik van IPL ontharing. Tussen IPL ontharing en diode laserontharing zitten behoorlijk veel verschillen. Hoewel een IPL goedkoper is om aan te schaffen, kiezen we bij Swiss Allure voor diode laserontharing, omdat dit op een volledige pijnloze manier wordt voldaan. Ontharen met een IPL staat er om bekend behoorlijk pijnlijk te kunnen zijn. Daarnaast kan het ontharen met een diodelaser bij ieder huidtype. IPL ontharing kan alleen bij mensen met een lichte huid en donkere haren.

Blijvend resultaat

Er zijn echter nog meer voordelen van diode laserontharing. Het resultaat is blijvend: de haartjes blijven weg. Bij IPL laser ontharing is het resultaat tijdelijk: je bent wel even van je haargroei af, maar na een tijdje komen ze terug, wat erg vervelend is. De haarzakjes worden namelijk niet vernietigd, maar tijdelijk verlamd.

Nog meer voordelen

Daarnaast heb je bij een IPL behandeling ook nog meer sessies nodig dan bij een diode behandeling. Gemiddeld heb je voor een gewenst resultaat met een diode laser vier tot zes behandelingen nodig. Voor een gewenst resultaat met een IPL is dit vaak meer dan vijftien behandelingen, zonder dat het dus een permanent resultaat heeft. Dit komt omdat een IPL (lichtflits) binnen een bepaalde tijd een minder groot huidoppervlak kan behandelen dan een diode laser. Een diode laser kan binnen een korte tijd een groot oppervlak pakken, waardoor het minder tijd kost om een deel van het lichaam te ontharen.

Diode Ice Laser

alleen door professionals

IPL ontharing wordt vaak door schoonheidsspecialisten gedaan met weinig ervaring. De diode laserontharing wordt door of onder verantwoordelijkheid van een huidtherapeut gedaan die alles weet over de verschillende soorten huid en aandoeningen.

Swiss Allure heeft de meest ervaren en klantvriendelijke specialisten in dienst zodat je je helemaal op je gemak voelt.

Wil je meer weten over onze diode laserontharing behandeling? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Gratis consult