Skip to main content

Dé specialist in laser ontharen

Kies voor Swiss Allure – jouw vertrouwde specialist in laserontharing!

 • 3 vestigingen in Nederland
 • Deskundige specialisten
 • Meest veilige Diode Ice laser op de markt
 • Pijnloos & definitief
 • Geschikt voor alle huidtypen & haarkleuren
 • 95% beveelt ons aan; bekijk reviews

Nooit meer scheren, waxen, harsen of epileren?

Ontsnap aan de dagelijkse scheer- en harsroutine en geniet van een zijdezachte, haarvrije huid met onze geavanceerde laser ontharingsbehandelingen. Ontdek hoe we ongewenst haar permanent verwijderen en je het zelfvertrouwen geven dat je verdient.

Pijnloze en permanente laserontharing

Ontdek de magie van permanente en pijnloze laserontharing met onze toonaangevende Swiss Allure – Diode Ice laser, afkomstig uit Zwitserland.

Deze baanbrekende laser is ontworpen voor uiterst effectieve en volledig pijnloze ontharing van het hele lichaam. Het geheim achter zijn succes ligt in een gepatenteerde lasertechniek die bekendstaat als “in motion.” In tegenstelling tot andere apparaten die hoge energie in één keer op één plek afgeven, werkt onze laser met meerdere pulsen van lagere energie die gelijkmatig over de huid worden verdeeld. Hierdoor is een behandeling met de Diode Ice laser volledig pijnloos en volkomen veilig.

Wat onze Diode Ice laser nog specialer maakt, is zijn vermogen om lichtere haarkleuren en donkere huidtypen te behandelen. In plaats van te vertrouwen op pigment, richt deze laser zich op de eiwitten die zich onderin het haarzakje bevinden. Dit zorgt ervoor dat het haarzakje niet langer voedingsstoffen kan ontvangen en het haar niet meer kan groeien. Het resultaat is een effectieve en permanente vermindering van haargroei. Na een laserontharingspakket bij Swiss Allure, behoort scheren, harsen en epileren tot het verleden.

Kies voor een leven zonder zorgen over ongewenst haar. Laat Swiss Allure je leiden naar een zijdezachte, haarvrije toekomst.

Maak direct een afspraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor laser ontharen? Kom dan langs voor een kopje koffie en een gratis vrijblijvend intakegesprek.

Maak afspraakVeelgestelde vragen

Ontmoet onze professionele & deskundige teams

Waarom laser ontharen bij Swiss Allure?

 • Pijnloos & definitief
 • Voor alle huidtypen & haarkleuren
 • Een stuk effectiever dan IPL
 • Meest veilige laser op de markt
 • Geen kans op verbrandingen
 • Ook in de zomer(!)
 • Korte behandeltijd én geen hersteltijd
 • Uitsluitend uitgevoerd door specialisten

In goede handen bij Swiss Allure

Het intakegesprek

Bij Swiss Allure begrijpen we dat je goed geïnformeerd wilt zijn voordat je aan je laserontharing begint. Daarom plannen we een intakegesprek in, gevolgd door een gratis proefbehandeling van één oksel. Tijdens dit vrijblijvende gesprek leggen we uit hoe onze geavanceerde lasers werken en bespreken we de behandelingsvoorwaarden. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. We willen ervoor zorgen dat je met vertrouwen aan je ontharingsreis begint. Samen zorgen we ervoor dat je je beste resultaten bereikt.

Voorbereiding van jouw behandeling

Op de dag van de behandeling is het belangrijk dat het te behandelen gebied gladgeschoren en schoon is. Zorg ervoor dat je het gebied ten minste 24 uur voor de behandeling scheert. Let op: alleen scheren is toegestaan; het gebruik van wax en epileren wordt afgeraden.

Bij behandelingen met de Diode Ice laser is het noodzakelijk om minstens 1 week vóór de behandeling blootstelling aan de zon te vermijden. Deze richtlijn geldt ook voor zonnebankbezoeken én zelfbruiners.

De behandeling

Een van onze deskundige laserspecialisten zal de behandeling uitvoeren. De laserspecialist zal het te behandelen gebied nauwkeurig checken op eventuele afwijkingen en elk behandelgebied systematisch met de laser behandelen. Tijdens de behandeling wordt een verkoelende gel op de huid aangebracht. Dit bevordert de effectieve geleiding van de laser. Het laserapparaat wordt uiteraard aangepast aan jouw specifieke huidtype en de voortgang van de behandeling.

Na de behandeling

Na de laserbehandeling is het van essentieel belang om je huid zorgvuldig te hydrateren én beschermen met de lotion van Swiss Vitae. Na een behandeling met wordt geadviseerd om minstens 1 week lang extreme zonblootstelling te vermijden. Dezelfde richtlijn geldt voor het gebruik van zonnebanken en zelfbruiners.

Blijvend gladde huid

Door de laserbehandelingen raken de haarzakjes permanent beschadigd en komen er dus geen haren meer terug. De meeste van onze klanten zijn na 6 tot 8 lasersessies uitbehandeld. Dit is dan ook de reden dat wij voordelige pakketten aanbieden met 8 behandelingen. Dit is een indicatie zoals wij die ook aan onze toekomstige klanten geven. Echter, er kunnen geen rechten hieraan worden verleend. Je bent immers uniek. Ben je de uitzondering die net nog een 9e of 10e laser ontharen behandeling nodig heeft? Dan zit dit gewoon bij de pakketprijs inbegrepen.

In de loop van de jaren kunnen misschien nieuwe haarzakjes ontstaan, bijvoorbeeld door zwangerschap of overgang, waaruit weer nieuwe haren kunnen groeien. Dit is een natuurlijk proces van je lichaam en deze haartjes zouden ook spontaan ontstaan zijn in niet gelaserde huid. Om het resultaat van de Diode Ice laser te behouden kun je tegen die tijd eventueel een herhaalsessie boeken, waarbij specifiek de nieuwe haartjes worden aangepakt.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor laser ontharen? Kom dan langs voor een kopje koffie en een gratis vrijblijvend consult.

Swiss Allure locatiesVeelgestelde vragen

500+ klanten gingen jou al voor

Bekijk hier een paar ervaringen van klanten die jou voor zijn gegaan met een behandeling bij Swiss Allure.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig mijn ervaring was bij Swiss Allure. Ik begon met scepticisme, maar na slechts enkele sessies met hun Diode Ice laser ben ik verbaasd over de resultaten. De behandeling is echt pijnloos en de dames zijn buitengewoon professioneel en vriendelijk.

FleurFantastische ervaring

Swiss Allure heeft niet alleen een geweldige laser, maar ook uitstekende klantenservice. Ze luisteren echt naar je wensen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. De behandelingen waren snel en efficiënt en ik ben zo blij met de resultaten. Dank je wel voor de zorg en aandacht die jullie aan jullie klanten besteedt!

JolienUitstekende service

Als man was ik in het begin wat terughoudend over laserontharing, maar Swiss Allure heeft me helemaal overtuigd. De behandeling is uiterst effectief en pijnloos en ik ben nu van mijn ongewenste haargroei af. Ze bieden geweldige service voor zowel mannen als vrouwen. Sterk aanbevolen!

PierreVoor mannen en vrouwen

Ik was altijd terughoudend om laserontharing te proberen vanwege mijn donkere huidskleur, maar de laser van Swiss Allure is een gamechanger. Mijn huidskleur maakte niet uit en de resultaten waren snel en effectief. Ik voel me nu zoveel zelfverzekerder. Bedankt, dames!

AlinaGeweldige laser, geweldige resultaten

Ik kan niet gelukkiger zijn met mijn beslissing om voor laserontharing te kiezen bij Swiss Allure. Als man was ik altijd onzeker over mijn rughaar, maar nu voel ik me zekerder dan ooit. De behandeling was pijnloos en de resultaten zijn geweldig. Bedankt dames!

BartSnelle resultaten