Skip to main content

Nooit meer scheren, waxen, harsen of epileren?

Dan is laser ontharen iets voor jou! Wij zijn dé specialist op het gebied van laser ontharen en werken dan ook met de beste laser op de markt: de Diode Ice laser.

Hoe werkt definitief laser ontharen?

Permanent en pijnloos laser ontharen is een behandeling waarbij ongewenste haargroei definitief wordt verwijderd door middel van onze Diode Ice laser.

In 2015 is deze laser uitgeroepen tot de beste medische ontharingslaser. De laser is uitermate geschikt voor het 100% pijnloos en effectief laser ontharen van het gehele lichaam. Hij beschikt over een gepatenteerde lasertechniek, die wordt ‘in motion’ genoemd. In tegenstelling tot andere apparaten wordt bij deze laser niet in één keer een hele hoge energie op één plaats afgegeven, hij werkt met meerdere pulsen met een lagere energie verspreid over de huid. Daarom is een behandeling met de Diode Ice laser geheel pijnloos én veilig.

Verder is de Diode Ice laser erg innovatief en maakt het mogelijk om ook lichtere haarkleuren en donkere huidtypes te behandelen. Dit komt omdat de laser niet op pigment werkt, maar op de eiwitten onderin het haarzakje. Dit zorgt ervoor dat het haarzakje geen voeding meer kan krijgen en het haar niet meer kan groeien. Dit zorgt voor een effectief en permanent haarloos resultaat. Je bent dus voorgoed af van epileren, harsen en scheren na een laser ontharen pakket bij Swiss Allure.

Waarom laser ontharen bij Swiss Allure?

  • Pijnloos & definitief
  • Altijd betaalbaar
  • Geschikt voor alle huidtypen & haarkleuren
  • Een stuk effectiever dan IPL
  • Meest veilige Diode Ice laser op de markt
  • Geen kans op verbrandingen
  • Ook in de zomer
  • Korte behandeltijd
  • Geen hersteltijd
  • De behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door specialisten

Pijnloze en permanente ontharing

Voorafgaand aan de behandeling zorg je er zelf voor dat de huid gladgeschoren is (maximaal 24 uur van te voren). Eenmaal in onze kliniek bepaald de laserspecialist je huidtype en bespreekt je gezondheid doormiddel van het intakeformulier. Daarna neem je plaats in de comfortabele stoel en dan brengt de laserspecialist een verkoelende gel aan op de zone die gelaserd dient te worden. De ultrasound gel bevordert de werking van de laser en koelt samen met de koude kop van de laser gelijktijdig je huid tijdens het ontharen.

De laserspecialist zal dan de laser met een strijkende beweging (In-motion techniek) over je huid verplaatsen waarbij de laser heel veel pulsen ‘afschiet’. Hierdoor wordt je huid geleidelijk aan opgewarmd en vernietigen de laserstralen de haarzakjes én het eiwit daarin. Dit maakt verdere haargroei onmogelijk en zorgt dus voor de definitieve ontharing.

Niet alle ongewenste haren kunnen helaas in één keer worden vernietigd. De haren moeten in de eerste fase van de groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in die groeifase bevinden, moet je meerdere behandelingen (om de 6 weken lichaam, 4 weken gezicht) ondergaan om de ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Dit is ook de reden dat wij met voordelige pakketten van 8 behandelingen werken.

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Onze kortste behandelingen van bijvoorbeeld beide oksels of de bakkebaarden duurt 15 minuten. Een grotere lichaamszone, bijvoorbeeld de gehele benen, duurt ongeveer een halfuur.

Na de behandeling wordt de gel verwijderd met een heerlijke warme handdoek en kun je je dagelijkse bezigheden weer hervatten.

Blijvend gladde huid

Door de laserbehandelingen raken de haarzakjes permanent beschadigd en komen er dus geen haren meer terug. De meeste van onze klanten zijn na 6 tot 8 lasersessies uitbehandeld. Dit is dan ook de reden dat wij voordelige pakketten aanbieden met 8 behandelingen. Dit is een indicatie zoals wij die ook aan onze toekomstige klanten geven. Echter, er kunnen geen rechten hieraan worden verleend. Je bent immers uniek. Ben je de uitzondering die net nog een 9e of 10e laser ontharen behandeling nodig heeft? Dan zit dit gewoon bij de pakketprijs inbegrepen.

In de loop van de jaren kunnen misschien nieuwe haarzakjes ontstaan, bijvoorbeeld door zwangerschap of overgang, waaruit weer nieuwe haren kunnen groeien. Dit is een natuurlijk proces van je lichaam en deze haartjes zouden ook spontaan ontstaan zijn in niet gelaserde huid. Om het resultaat van de Diode Ice laser te behouden kun je tegen die tijd eventueel een herhaalsessie boeken, waarbij specifiek de nieuwe haartjes worden aangepakt.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Gratis intake en proefbehandeling

Wil je ervaren hoe effectief en pijnloos onze laserbehandeling is? Maak dan nu een afspraak met een van onze specialisten voor een gratis en vrijblijvende intake en proefbehandeling.

Boek een gratis intake

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor laser ontharen? Kom dan langs voor een kopje koffie en een gratis vrijblijvend intakegesprek.

Swiss Allure locatiesVeelgestelde vragen

Duizenden klanten gingen jou al voor

Benieuwd naar hun ervaringen met Swiss Allure?