Skip to main content

Zo verloopt je laser ontharen behandeling

1

Maak een afspraak

Plan gemakkelijk online, telefonisch of per mail een afspraak / gratis intake gesprek in voor je laser ontharen behandeling.
2

Intakegesprek

Voor de aanvang van je behandeling, voeren wij een intakegesprek met je waar jouw wensen worden besproken. Tijdens het intakegesprek leggen wij je alles uit over laser ontharen en wat je kunt verwachten van de behandeling. Het is tevens mogelijk om een gratis proefbehandeling onder beide oksels te ontvangen.
3

Voorbereiding laserontharing

- Vanaf 1 week voor de behandeling niet langdurig bruinen in de zon, zonnebank of zelfbruinende crèmes gebruiken.
- Vanaf 1 maand voor de behandeling niet meer harsen of epileren. Je mag wel scheren of knippen.
- 1 week voor de behandeling niet scrubben en geen microdermabrasie of soortgelijke peeling toepassen.
- 1 – 3 dagen voor de behandeling zorgvuldig scheren (afhankelijk van de haargroei).
4

(Eerste) Behandeling

Kom gerust een kwartier voor de behandeling binnenlopen voor een heerlijk kopje koffie of thee. Eenmaal in de behandelkamer bepaald de laserspecialist samen met jou je huidtype en bespreekt eventuele gezondheidsklachten. Hierna neem je plaats in de behandelstoel en werkt de specialist tijdens een gezellig gesprek alle gekozen behandelzones één voor één af met de laser.
5

Tijdens de behandeling

Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en gekozen zone. De laserspecialist brengt een verkoelende gel aan op de huid die gelaserd dient te worden met een spatel. De laserspecialist zal dan de laser met een strijkende beweging (In-motion techniek) over je huid verplaatsen waarbij de laser heel veel pulsen ‘afschiet’. Vervolgens haalt zij dan met de spatel weer de overtollige gel weg en veegt je zone schoon (bij de schaamstreek doet de klant dit zelf) met een heerlijke warme handdoek.
6

Na de behandeling

Wij sluiten de behandeling af met een heerlijke dagcreme en/of bodylotion aan te brengen op de gelaserde huid (schaamstreek uitgezonderd). Na de behandeling zal één van onze specialisten je informeren over de nazorg. Het is belangrijk om de adviezen op te volgen om het beste resultaat van de behandeling te krijgen. Je ontvangt alle nazorg adviezen ook nog per folder.

Samen met de specialist maak je meteen een vervolgafspraak over 4 (gezicht) of 6 tot 8 weken na je behandeling.

Maak direct een afspraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor laser ontharen? Kom dan langs voor een kopje koffie en een gratis vrijblijvend intakegesprek.

Maak afspraakVeelgestelde vragen