Skip to main content

Swiss Allure is dé specialist in laser ontharen

Swiss Allure is sinds 2016 dé specialist in laser ontharen met inmiddels verschillende locaties door heel Nederland. 100% pijnloos en definitief laser ontharen dankzij het toepassen van de nieuwste technologieën uit Zwitserland. Wij streven naar professionele laserontharing, betaalbaar voor iedereen. Voor nu en de toekomst.

We zeggen het regelmatig tegen elkaar in onze laserkliniek: met elke behandeling raken we meer dan alleen de huid. Natuurlijk, de laserstralen raken het huidoppervlak, maar wat we werkelijk doen gaat dieper. Het definitief pijnloos verwijderen van haar zorgt voor minder ongemak, minder schaamte en natuurlijk ook voor een zijdezachte huid. Sinds onze oprichting in 2016, hebben we naast huiden vooral ook mensen zien opbloeien. Precies dat is wat ons werk voor ons zo bijzonder maakt. Elke dag weer.

Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Onze specialisten zijn geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren laserspecialist of onder verantwoordelijkheid van een ervaren laserspecialist.

Daarnaast worden er elk jaar congressen, cursussen en nascholingen bijgewoond om onze kwaliteit hoog te houden.

Wij geloven niet in een breed aanbod, maar in specialisatie binnen laserbehandelingen. Onze expertise is laser ontharing met de Diode Ice Laser uit Zwitserland. Ons doel is om met persoonlijke aandacht en betrokkenheid betaalbare gespecialiseerde laser ontharen behandelingen te verlenen aan onze cliënten. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van de nieuwste technieken en door een uniek transparant aanbod van betaalbare pakketten te bieden mét garantie dat je voor de betaalde prijs echt uitbehandeld bent.

We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis van laser ontharen met je, zodat je leert begrijpen hoe je haren ontstaan en ook hoe deze definitief weg kunnen gaan. Je kiest altijd zelf voor een laser ontharen behandeling na een gratis en vrijblijvende intake, je zit nergens aan vast en weet precies waar je aan toe bent.