Skip to main content

Swiss Allure is dé specialist in laser ontharen

Wij bieden laser ontharing aan voor mannen én vrouwen uit heel Nederland. Je kunt rekenen op kwaliteit en deskundigheid van de specialisten en je krijgt eerlijke voorlichting. We houden het graag laagdrempelig door middel van altijd lage pakketprijzen en professioneel uitgebreid advies. Daarbij nemen wij graag de tijd in een gratis en vrijblijvend consult met indien gewenst een proefbehandeling.

We zeggen het regelmatig tegen elkaar in onze laserkliniek: met elke behandeling raken we meer dan alleen de huid. Natuurlijk, de laserstralen raken het huidoppervlak, maar wat we werkelijk doen gaat dieper. Het definitief pijnloos verwijderen van haar zorgt voor minder ongemak, minder schaamte en natuurlijk ook voor een zijdezachte huid. Sinds onze oprichting in 2016, hebben we naast huiden vooral ook mensen zien opbloeien. Precies dat is wat ons werk voor ons zo bijzonder maakt. Elke dag weer. 

Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Onze specialisten zijn geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een huidtherapeut of onder verantwoordelijkheid van een huidtherapeut. Daarnaast worden er elk jaar congressen, cursussen en nascholingen bijgewoond om onze kwaliteit hoog te houden.

Wij geloven niet in een breed aanbod, maar in specialisatie binnen laserbehandelingen. Onze expertise is laser ontharing met de Diode Ice Laser uit Zwitserland. Ons doel is om met persoonlijke aandacht en betrokkenheid betaalbare gespecialiseerde laser ontharen behandelingen te verlenen aan onze cliënten. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van de nieuwste technieken en door een uniek transparant aanbod van betaalbare pakketten te bieden mét garantie dat je voor de betaalde prijs echt uitbehandeld bent. 

In onze kliniek voel je je gehoord en gezien en kun je alles met ons bespreken. We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis van laser ontharen met je, zodat je leert begrijpen hoe je haren ontstaan en ook hoe deze definitief weg kunnen gaan. Je kiest altijd zelf voor een laser ontharen behandeling na een gratis en vrijblijvende intake, je zit nergens aan vast en weet precies waar je aan toe bent.

Desiree Bangma
Bedrijfsleider Swiss Allure

Maak direct een afspraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor laser ontharen? Kom dan langs voor een kopje koffie en een gratis vrijblijvend intakegesprek.

Swiss Allure locatiesVeelgestelde vragen