Skip to main content

Swiss Allure Franchise

In een flits succesvol

Begin je eigen kliniek

Swiss Allure is sinds 2016 dé specialist in laser ontharen met inmiddels 9 locaties door heel Nederland. 100% pijnloos en definitief dankzij het toepassen van de nieuwste technologieën uit Zwitserland. Wij streven naar professionele laserontharing, betaalbaar voor iedereen. Wij geloven niet in een breed aanbod, maar in specialisatie binnen laserbehandelingen. Het gebruik van Swiss Allure laserapparatuur betekent dat er geen grote behandelrisico’s zijn en de laser onthaar behandelingen op een eenvoudige en veilige manier uitgevoerd kunnen worden.

 • Bewezen concept met eigen klinieken
 • Uitgebreide ondersteuning
 • Bewezen marketing strategieën
 • Uitstekende trainingen
 • Gebiedsbescherming
 • Nieuwste apparatuur
 • Geringe investering

Dé specialist in laser ontharen

Swiss Allure streeft naar kwalitatieve laser ontharen behandelingen op een laagdrempelige manier voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Zo kunnen wij steeds meer mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Wat bieden wij jou?

Iedereen met interesse voor het vak kan een succesvolle Swiss Allure franchisenemer worden. Kennis van laserbehandelingen of de beautybranche is niet vereist. Er is een uitgebreid voorbereidend trainingsprogramma voor alle nieuwe franchisenemers inclusief theorie, praktijk, laseren en klantenservice training.

Bij onze trainingsacademie wordt training gegeven in de behandelingen en het runnen van je eigen Swiss Allure kliniek. Theorieonderwerpen omvatten naast de laserbehandelingen zaken als werknemer rekrutering, verkooptechnieken, voorraadbeheer, financieel beheer, kostenbeheersing, inkoop en lokale winkelmarketing. Zodra de opleiding is afgerond, volgt een in-store practicum, evenals assistentie ter plaatse bij opening of overname.

Onze franchisenemers hebben toegang tot een uitgebreid online trainingsprogramma om hun team te helpen trainen. Training op locatie wordt geleverd op basis van behoeften door onze toegewijde Business Development. Managers en Trainers zonder extra kosten voor de franchisenemer. Dit alles betekent dat onze franchisenemers 100% worden ondersteund tijdens de gehele samenwerking.

 • Bewezen concept met eigen klinieken
 • Uitgebreide ondersteuning
 • Bewezen marketing strategieën
 • Uitstekende trainingen
 • Gebiedsbescherming
 • Nieuwste apparatuur
 • Geringe investering

Jouw investering

Net als bij investeren in een bedrijf, is het worden van Franchisenemer bij Swiss Allure een verbintenis voor de lange termijn. Om ervoor te zorgen dat de samenwerking met onze Franchisenemers voor beide partijen een succes wordt, hebben we een uitgebreid en intensief selectieproces opgezet. Het succes van Swiss Allure wordt immers mede bepaald door het succes van onze Franchisenemers.

Je investering ligt over het algemeen binnen het bereik van € 25.000 – € 35.000 exclusief initiële franchisevergoeding van € 5.000,-. Het investeringsniveau is vooral afhankelijk van de gekozen kliniek locatie, staat van het pand en de verhuurder voorwaarden of bijdragen.

Daarnaast betaal je maandelijks een vast percentage franchise fee over je bruto omzet. In de franchise fee zit inbegrepen: Swiss Allure concept, Swiss Allure lasers, offline communicatiepakket, marketing & sales support, online marketing ten behoeven van afspraken voor de locatie agenda, interne training tot laserspecialist / locatie eigenaar, handleidingen en doorlopende franchiseondersteuning.

Wie ben jij?

Onze franchisenemers komen uit alle lagen van de bevolking en hebben verschillende achtergronden en levenservaringen. We vereisen niet dat je ervaring hebt met het runnen van een kliniek, in plaats van dat je de juiste persoonlijkheid, visie en ambities hebt.

Een franchisenemer bij Swiss Allure is zeer klantgericht. Je doet er alles aan om de cliënt met een glimlacht de deur uit te laten gaan. Je doel is om met persoonlijke aandacht en betrokkenheid gespecialiseerde zorg te verlenen.

Kwaliteit staat bij Swiss Allure zeer hoog in het vaandel. Het is dus belangrijk dat je nauwkeurig bent. Bovendien sta je er voor open om jezelf constant te blijven ontwikkelen. Elk jaar worden congressen, cursussen en nascholingen bijgewoond om onze kwaliteit hoog te houden.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van de Swiss Allure Familie?