Skip to main content

Onze merken

Wij werken alleen met het allerbeste.

SPA SALONNEPRO

Natuurlijke huidverbetering voor iedereen. Proudly made in the Netherlands!

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Salonnepro producten zijn ontwikkeld om met het lichaam samen te werken zodat er betere resultaten worden verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. Alle producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phtalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

De Salonnepro producten zijn bij ons te koop in de kliniek.
Wil je meer informatie over deze producten?

SWISS VITAE

100% natuurlijke en drinkbare vitaminen shots die je gezondheid een flinke boost geven! Lekker, makkelijk én goed voor je lichaam en geest!

Een gezonde levensstijl is één van de belangrijkste dingen in het leven. Zorg je goed voor jezelf, dan voel je je beter – zowel fysiek als mentaal. Swiss Vitae producten zijn 100% natuurlijk en ontwikkeld in Zwitserland. Moeder natuur verwent ons namelijk met buitengewone middelen, die we met veel liefde gebruiken voor onze producten van de hoogste kwaliteit.

Dankzij de unieke vloeibare formule worden de actieve bestanddelen razendsnel opgenomen door het lichaam. Swiss Vitae helpt je op een natuurlijke manier je doelen te bereiken.

De Swiss Vitae producten zijn bij ons te koop in de kliniek.
Wil je liever online bestellen?