Skip to main content

Fusie van vestigingen

Met gemengde gevoelens delen wij u mee dat onze vestiging in Sittard per 1 mei 2024 gesloten zal worden. Het spijt ons ten zeerste om dit nieuws te moeten brengen, maar door onvoorziene omstandigheden zijn we genoodzaakt deze beslissing te nemen.

We willen benadrukken dat deze beslissing niet lichtvaardig is genomen en dat we het zeer betreuren dat we onze activiteiten in Sittard moeten beëindigen. We zijn echter verheugd om u te kunnen vertellen dat we zijn gefuseerd met onze vestiging in Roermond, wat ons de mogelijkheid biedt om onze diensten te blijven aanbieden aan onze huidige klanten.

Vanaf 1 mei 2024 heten wij u van harte welkom bij onze vestiging in Roermond voor al uw pakketbehandelingen. U kunt dezelfde hoogwaardige service verwachten die u van ons gewend bent, met een deskundige team dat u graag van dienst is.

We willen al onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun steun en loyaliteit aan onze vestiging in Sittard. We begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn en we willen u verzekeren dat we ons uiterste best zullen doen om de overgang naar onze vestiging in Roermond zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als u vragen heeft over deze verandering of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Met vriendelijke groet,

Team Swiss Allure

 

E-mail: fusie@swissallure.nl

Formulier voor overplaatsing: klik hier