Skip to main content

Dé specialist in wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn de krachtige blikvangers van ons gezicht. Ze bepalen onze expressie en voegen karakter toe aan onze uitstraling. Ontdek de kunst van perfect gevormde en gestileerde wenkbrauwen, waar elke haal bijdraagt aan een unieke en onderscheidende look.

  • Strakkere en vollere wenkbrauwen
  • Altijd de perfecte kleur
  • Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig
  • Geen gebruik van ammoniak of waterstofperoxide
  • Perfecte alternatief voor “ombre powder brows”
  • 6 tot 8 weken zichtbaar, bestand tegen water en zon
  • Alleen door specialisten

Waar expressie en elegantie samenkomen

Transformeer je blik met onze wenkbrauwbehandeling – een kunstige combinatie van precisie en schoonheid. Ontdek de kracht van perfect gestileerde wenkbrauwen die je gezicht omlijsten en je natuurlijke expressie versterken.

Jouw expressie, onze expertise!

Ontdek de ultieme wenkbrauwtransformatie met onze behandeling, waar precisie en schoonheid samenkomen.

Onze deskundige stylisten creëren een gepersonaliseerde wenkbrauwvorm die jouw gezichtskenmerken accentueert en je natuurlijke expressie versterkt. Van vormgeving tot tinting, elke stap is doordacht om een verfijnde, doch moeiteloze look te creëren. Stap binnen in een wereld van wenkbrauwvernieuwing en laat je gezicht stralen met de perfecte wenkbrauwen die jouw unieke schoonheid in de spotlight zetten.

Perfect gevormde wenkbrauwen bij Swiss Allure

Stap binnen in de wereld van perfect gevormde en prachtig gekleurde wenkbrauwen met onze exclusieve Henna Brow-shaping behandeling bij Swiss Allure.

Ervaar de betovering van deze luxe ervaring, waar zorgvuldig geselecteerde hennatinten niet alleen een subtiel kleuraccent geven, maar ook jouw wenkbrauwen vakkundig vormgeven.

Onze ervaren stylisten streven naar precisie, waardoor niet alleen de kleur wordt geperfectioneerd, maar ook de vorm van jouw wenkbrauwen wordt geaccentueerd met onze shaping techniek. Het resultaat is een subtiele, maar indrukwekkende look die wekenlang aanhoudt.

De henna is er in maar liefst 6 kleuren en is 88% natuurlijk. Henna Couture is gemaakt van de fijnste geselecteerde henna uit India. De behandeling zorgt ervoor dat de wenkbrauwen strakker en voller zullen zijn en blijft tot 2 weken op de huid en 6 weken in de haartjes zichtbaar.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor henna wenkbrauwen? Kom dan langs voor een kopje koffie en een gratis vrijblijvend intakegesprek.

Swiss Allure VenloVeelgestelde vragen

Henna wenkbrauwen

Op dit moment is deze dienst alleen te boeken bij Swiss Allure Venlo.