Skip to main content

Swiss Allure en IPL ontharen
Wij maakte zo’n 6 jaar geleden gebruik van IPL om definitief te ontharen. Toen nog met de Epilight. Een prima techniek voor de combinatie van donkere haren en een lichte huid. We hebben dan ook mooie resultaten geboekt met IPL ontharing en vele klanten blij gemaakt.

IPL ontharen is pijnlijk
IPL ontharen is echter een vrij pijnlijke manier van ontharen. Als je echt resultaat wilt behalen moet het IPL-apparaat zodanig ingesteld worden dat deze lichtflitsen afgeeft met een hoog energieniveau waarmee krachtige en pijnlijke lichtflitsen de haartjes vernietigen. Wordt er met een lager energieniveau per flits gewerkt, omdat de klant de hogere stand te pijnlijk vindt, dan is het uiteindelijke resultaat onvoldoende. Het is met IPL daarmee altijd zoeken naar de balans tussen “wat de klant verdragen kan” en de hoogte van de energie die je als specialist wilt gebruiken om het beste resultaat te behalen.

Andere beperkingen van IPL ontharing
Naast het nadeel dat het een relatief pijnlijke methode is zijn er nog een aantal beperkingen te noemen:

  • IPL is niet geschikt om een donkere huid mee te behandelen;
  • IPL is niet geschikt om een zongebruinde huid te behandelen;
  • IPL is minder effectief dan de diodelaser vanwege de golflengte van de lichtflits (wetenschappelijk bewezen);
  • Met IPL zijn daarom meer behandelingen nodig dan met de diodelaser waardoor de behandeling uiteindelijk duurder uitvalt.

 

Diode Ice: Effectief, veilig en ECHT 100% pijnloos
Swiss Allure is al jarenlang gespecialiseerd in definitieve ontharing en is daarom constant op zoek naar innovatieve technieken op dit gebied. Swiss Allure maakt sinds 2018 gebruik van de Diode Ice laser: de eerste laser die ECHT 100% pijnloos definitief kan ontharen. De Diode Ice laser is de meest effectieve en veilige laser die er in de wereld verkrijgbaar is.

Gratis intake en proefbehandeling

Wil je ervaren hoe effectief en pijnloos onze laserbehandeling is? Maak dan nu een afspraak met een van onze specialisten voor een gratis en vrijblijvende intake en proefbehandeling.

Boek een gratis intake