Skip to main content

Het verwijderen van ongewenst haar door harsen, scheren en epileren kan schadelijk zijn voor de huid, vooral op gevoelige en intieme delen. Dat is de reden waarom meer mensen, zowel mannen als vrouwen, zich tot laserontharing in Nederland wenden als een effectief alternatief voor traditionele ontharingsopties.

Als je ongewenst haar op meerdere plekken wilt verwijderen, raadt Swiss Allure aan om dit allemaal tegelijk te doen. Hier zijn enkele redenen waarom je laserontharing voor het hele lichaam zou moeten overwegen:

1. Permanente ontharing – Een volledige lichaamsontharing is een permanente ontharingsoptie, waardoor je kunt genieten van een zijdezachte huid. Nooit meer ongemakkelijk scheren en pijnlijk harsen of epileren.

2. Tijdbesparend en handig – In plaats van meerdere losse behandelingssessies te boeken, zorgt een laserontharing voor het hele lichaam voor vrouwen of mannen ervoor dat je lichaam volgens hetzelfde schema behandeld wordt. Dit zorgt ervoor dat je sneller overal haarloos bent.

3. Betaalbaar – Laserontharing kan je op de lange termijn geld besparen. Laser ontharen resulteert in permanente haarvermindering, waardoor het een langdurige en kosteneffectieve oplossing is. Je hoeft je geen zorgen te maken over pijnlijke wax-afspraken of het voortdurend kopen van scheermesjes en scheerschuim.

4. Veilig en effectief – Harsen en scheren kan jeuken en pijnlijk zijn, vooral als je het op verschillende delen van het lichaam doet. In tegenstelling tot deze ontharingsopties, maakt een volledige laserontharingsbehandeling van Swiss Allure gebruik van het door de FDA en TGA goedgekeurde Diode Ice Laser-systeem, de meest geavanceerde en effectieve laser voor ontharing ter wereld.

5. Weg met ingegroeide haren – Ingegroeide haren komen terug na het scheren of harsen, waardoor er kleine rode bultjes op de huid achterblijven. Laserontharing richt zich op de haarfollikel bij de wortel, waardoor het vermogen van het haar om te groeien wordt geremd zonder het huidoppervlak te beschadigen.

Als je wilt genieten van de vrijheid om zorgeloos te zijn van het ongewenste haar over je hele lichaam, neem dan contact op met Swiss Allure. Onze opgeleide specialisten kunnen een behandelplan op maat maken voor ontharing van het hele lichaam of specifieke behandelgebieden met behulp van de Diode Ice Laser ‘s werelds meest efficiënte haarreductiesysteem. Plan vandaag nog je gratis consult.

Gratis intake en proefbehandeling

Wil je ervaren hoe effectief en pijnloos onze laserbehandeling is? Maak dan nu een afspraak met een van onze specialisten voor een gratis en vrijblijvende intake en proefbehandeling.

Boek een gratis intake