Skip to main content

Terwijl de winter zijn ijzige grip laat gelden en we ons hullen in warme kleding en dikke lagen, lijkt de gedachte aan ontharing misschien ver weg. Maar juist deze tijd van het jaar biedt een uitstekende gelegenheid om te starten met laser ontharen bij Swiss Allure. Deze keuze is niet alleen gunstig voor de wintermaanden, maar zorgt ook voor een langdurig gladde huid, klaar voor de zomer en daarna. We leggen je hieronder uit waarom!

Minder zonblootstelling

In de winter zijn we over het algemeen minder blootgesteld aan direct zonlicht. Dit is cruciaal voor laser ontharingsbehandelingen, aangezien de huid na een behandeling gevoeliger kan zijn voor zonnestralen. Door in de winter te beginnen, minimaliseer je de kans op verkleuringen of andere ongewenste reacties van de behandelde huid door blootstelling aan de zon.

Langere behandelingsperiode

Laser ontharen vereist meerdere sessies om optimale resultaten te behalen. Beginnen in de winter betekent dat je voldoende tijd hebt voor de benodigde behandelingen voordat de zomer aanbreekt. Je kunt de sessies met voldoende tussenpozen inplannen, waardoor je in de zomer al kunt genieten van een gladdere huid zonder gedoe met scheren of waxen.

Minimaliseer huidirritatie

Scheren, waxen of epileren kan leiden tot huidirritatie, vooral wanneer de huid al gevoelig is door koude temperaturen. Laser ontharen elimineert niet alleen de noodzaak van deze methoden, maar het kan ook helpen bij het verminderen van huidirritatie en ingegroeide haartjes.

Vol vertrouwen de zomer tegemoet

Starten met laser ontharen in de winter bij Swiss Allure betekent dat je de zomer met volledig vertrouwen tegemoet gaat. Ervaar de vrijheid van een gladde huid, zonder gedoe met dagelijkse ontharing, terwijl je geniet van zonnige dagen en spontane strand uitjes.

Conclusie

Het beginnen met laser ontharen in de winter is een strategische keuze. Door de behandelingen in de koudere maanden te starten, geef je jezelf de tijd om een reeks sessies te ondergaan, bescherm je je huid tegen overmatige zonblootstelling en ben je klaar om in de zomer te stralen met een zijdezachte huid. Dus waarom wachten? Neem deze winter de eerste stap naar een haarvrije toekomst. Je kunt terecht bij één van onze zes locaties: Voorschoten, Venlo, Roermond, Tilburg, Sittard en Eindhoven! Boek snel een gratis proefbehandeling!

Hoe werkt het?

 Klik op “Boek je gratis proefbehandeling”

Kies een vestiging

Selecteer “Gratis proefbehandeling”

Kies datum en tijdstip

Vul de gegevens in en klik op “bevestigingen”

Gratis intake en proefbehandeling

Wil je ervaren hoe effectief en pijnloos onze laserbehandeling is? Maak dan nu een afspraak met een van onze specialisten voor een gratis en vrijblijvende intake en proefbehandeling.

Boek een gratis intake

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor laser ontharen? Kom dan langs voor een kopje koffie en een gratis vrijblijvend intakegesprek.

Swiss Allure locatiesVeelgestelde vragen