Skip to main content

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij aanwezig zullen zijn op de aankomende Beauty Trade Beurs op 6, 7 & 8 april 2024 met een één van de grootste stand van het evenement! Dit betekent dus dat wij groots gaan uitpakken! Dit is jouw kans om ons nieuwste laserapparaat te komen ontdekken!

Wat is de Beauty Trade Beurs?

De Beauty Trade Beurs is de ideale hotspot voor succesvolle beauty business. Beauty Trade Special is dé plek waar beauty professionals elkaar ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, nieuwe kennis delen, trends bekijken, nieuwe technieken laten zien en mooie producten te lanceren. De beurs zal gehouden worden op 6, 7 & 8 april in Jaarbeurs Utrecht!

Of je nou op zoek bent naar persoonlijk en waardevol contact met enthousiaste leveranciers op een event met kwaliteit, uitstraling en allure of wilt ontdekken wat de nieuwste trends en innovaties van de toekomst zijn, het is er allemaal! Wij zijn enorm trots om onze technieken op één van de grootste stands op de Beautytrade te presenteren. Onze geavanceerde ontharingstechnologieën zijn ontworpen met de hoogste precisie en veiligheid, en graag willen wij je uitnodigen om deze live in actie te zien tijdens onze demonstraties op de beursvloer. 

Heb jij een eigen beautysalon?

Als salon- eigenaar wil je de kans niet missen om onze stand te bezoeken. We hebben niet alleen opwindende demonstraties gepland, maar we bieden ook exclusieve acties en aanbiedingen aan, speciaal voor bezoekers van het event. Bereid je voor om jouw salon te transformeren naar een groot succes en je klanten een ongekende ontharingservaring te bieden!

Save the date!

Het duurt nog een paar maanden voordat de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special losbarst, maar de voorbereidingen voor het leukste beauty event van de Benelux zijn inmiddels in volle gang. Laat de voorpret maar beginnen! Alle ins en outs kunnen we natuurlijk nog niet verklappen, maar een bezoek aan Beauty Trade Special op 6, 7 en 8 april 2024 gaat zeker de moeite waard worden! Zoals je van voorgaande edities gewend bent, kun je ook nu weer rekenen op een flinke portie trends, innovaties, kennis en inspiratie. Maar deze komende editie van Beauty Trade Special biedt nog veel meer: het is the place to be om al je favoriete merken te spotten, de beste deals met leveranciers te sluiten en te netwerken met alle andere beautyprofessionals. Wij hebben er al super veel zin in! Jij ook?

Blijf op de hoogte van onze laatste updates voor het event door onze website www.swissallure.nl en die van https://beautytradespecial.nl/  in de gaten te houden.

Twijfel je of de Aurora Elite echt bij jouw salon past? Bezoek https://swissallurelaser.com

Tot ziens op de Beauty Trade Beurs 2024!