Skip to main content

Hoe begin ik mijn eigen Swiss Allure kliniek?

Het selectieproces start met het volledig invullen van het online aanvraagformulier. Onderdeel van het selectieproces zijn meerdere gesprekken met medewerkers van Swiss Allure Nederland, het tekenen van de Voorovereenkomst & Gebiedsbescherming en een assessment bij een extern bureau om te kijken of het Swiss Allure Franchisenemerschap echt bij je past. Ook wordt gevraagd om een Verklaring Omtrent het Gedrag en kunnen referenties worden benaderd.

Een onderzoek naar jou als kandidaat Swiss Allure Franchise door ons hoofdkantoor in Zwitserland is ook onderdeel van de procedure. Als deze stappen positief verlopen, volgt het tekenen van de Franchiseovereenkomst & Handboek en heten wij je van harte welkom bij de Swiss Allure familie!

Je bent bereid om op eigen kosten een uitgebreid trainingsprogramma te volgen van 5 weken (afhankelijk van de relevante vooropleiding en werkervaring). Bij voorkeur wordt het trainingsprogramma parttime (28-32 uur per week) gevolgd. In overleg kan het trainingsprogramma ook in deeltijd worden gevolgd (12 uur per week), maar dan zal de duur van het totale trainingsprogramma oplopen tot ongeveer 10 weken.

Het trainingsprogramma is erop gericht om je klaar te maken om als Franchisenemer toe te treden tot de Swiss Allure familie. Het volgen van het trainingsprogramma wordt gezien als jouw eerste investering om Franchisenemer van Swiss Allure te worden.

Het uitgebreide voorbereidend trainingsprogramma voor alle nieuwe eigenaren bevat:

 • De theorie van specialist laser ontharen
 • De praktijk van specialist laser ontharen
 • Werknemer rekrutering
 • Verkooptechnieken
 • Klantenservice training
 • Voorraadbeheer
 • Financieel beheer
 • Kostenbeheersing
 • Inkoop
 • Lokale winkelmarketing

Zodra de opleiding is afgerond, volgt een in-store practicum, evenals assistentie ter plaatse bij opening of overname.

Gefeliciteerd! Je eigen Swiss Allure kliniek kan zijn deuren openen!

Dankzij de marketing ondersteuning van het hoofdkantoor, heb je zelfs al afspraken in je agenda staan. De eerste twee dagen zal de bedrijfsleider van Swiss Allure Nederland aanwezig zijn in je kliniek. Daarna is deze altijd bereikbaar ter ondersteuning. Jouw succes is ons succes!

Zet de eerste stap in het beginnen van je eigen Swiss Allure kliniek!

Meld je nu aan

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Laat ons weten waarom je geïnteresseerd bent in onze franchise formule.